Κοινωνία

Σε διακρατικό πρόγραμμα το γραφείο καινοτόμων σχολικών δραστηριοτήτων

Η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς δια του υπευθύνου του γραφείου καινοτόμων σχολικών δραστηριοτήτων στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων «Ερασμος+» συμμετέχει σε :

-Διακρατικό πρόγραμμα με τίτλο «Εuropean students red roof», με αριθμό σύμβασης 2014-1-TR01-KA201-011367/10-10-2014» και με αντικείμενο την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (π.χ. σεισμών) και την εθελοντική βοήθεια από ομάδα μαθητών των συνεργαζομένων κρατών. Συντονιστής του προγράμματος είναι σχολείο της Άγκυρας, διάρκειας δυο ετών και συμμετέχουν εταίροι, η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς και σχολεία της Ιταλίας και Ρουμανίας.

-Διακρατικό πρόγραμμα με τίτλο «“How to win the Challenge: Internationalising EQF Level 5 – HINGE”, με αριθμό σύμβασης 2015-1-IT02-KA 203-015210». Συντονιστής του προγράμματος είναι το πανεπιστήμιο της ιταλικής πόλης Ακουϊλα, διάρκειας τριών ετών και συμμετέχουν εταίροι, όπως η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, η περιοχή Αμπρούτσο της Ιταλίας, το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η «Επιμορφωτική Κιλκίς», το πανεπιστήμιο και λύκειο της ρουμανικής πόλης Σουτσάβα, σχολείο της βελγικής πόλης Αμβέρσας και το πανεπιστήμιο της ισπανικής πόλης Χιρόνα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]