Αθλητισμός

Διακρίθηκε ο Κώστας Χαμουρούδης στους βαλκανικούς αγώνες στίβου

Με σταθερή προσήλωση στις επιτυχίες αλλά και τον πλέον επιτυχημένο τρόπο ολοκλήρωσε και την φετινή αγωνιστική περίοδο ο διεθνής παλαίμαχος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος συμμετείχε στο πρόσφατο βαλκανικό πρωτάθλημα παλαιμάχων αθλητών στίβου που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι και συγκεκριμένα στο στο στάδιο «Γιολάντα Μπάλας» το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου.

Ο Κιλκισιώτης αθλητής κατέκτησε χρυσό  μετάλλιο στο άλμα εις μήκος  με επίδοση 5,00 μ και το αργυρό μετάλλιο  στον ακοντισμό στην κατηγορία Μ 50 με 41,09 μ.

Οι βαλκανικοί αγώνες παλαιμάχων στίβου διεξήχθησαν με την συμμετοχή της Αλβανίας, της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Κροατίας, Μαυροβουνίου, Κοσσυφοπεδίου, Σκοπίων, της Μολδαβίας, Ρουμανίας, Σλοβενίας, Σερβίας,  Ελλάδας και Τουρκίας και με συνολικά 600 αθλητές να λαμβάνουν μέρος σ’ αυτούς.

Πριν τους Βαλκανικούς, ο Χαμουρούδης αγωνίστηκε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, σε αγώνες στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένει πλέον μόνιμα, σε αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων και ρίψεων που διοργάνωσε στις 27 Ιουλίου ο σύνδεσμος παλαιμάχων αθλητών Αλεξανδρούπολης.

Σ’ αυτούς κατέκτησε την πρώτη θέση στο πένταθλο της κατηγορίας Μ-50 και επι μέρους πρωτιές στο άλμα εις μήκος με 4,86 μ , στον ακοντισμό με 40,95 μ , στη δισκοβολία με 27,70  μ , στα 200 μ με 30”25 και στα 1.500 μ με 6’22”46.

«Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, συγχαίρει δημόσια τον Κώστα Χαμουρούδη,  που με τις  επιτυχίες του , το ήθος και την αθλητική του παιδεία τίμησε για ακόμη μια φορά τον κιλκισώτικο αθλητισμό», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]