Αθλητισμός

Διακρίθηκε στους Βαλκανικούς αγώνες διαχρονικών αθλημάτων στίβου ο Κ.Χαμουρούδης

Ούτε… ο νέος κορωνοϊός, με συμπτώματα «λονγκ κόβιντ» μπόρεσε να σταθεί «εμπόδιο» στην αξιοσημείωτη δραστηριότητα του… «αειθαλούς» Κιλκισιώτη διαχρονικού αθλητή κλασικού αθλητισμού Κώστα Χαμουρούδη από το Πολύκαστρου. Που συνεχίζει να δίνει έντονο «παρών» στις διοργανώσεις παλαιμάχων.

Το νέο «λαμπρόν πεδίον δόξης» γι’ αυτόν υπήρξε η διοργάνωση των βαλκανικών αγώνων παλαιμάχων ή διαχρονικών αθλητών, που διεξήχθησαν από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25.9.22 στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή αθλητών και αρκετών άλλων χωρών.

Έτσι, παρ’ όλο που γιά τον προαναφερθέντα λόγο δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, ο συντοπίτης πολυσύνθετος αθλητής:

– Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ως μέλος της εθνικής ομάδας βαλκανικής σκυταλοδρομίας (800μ.Χ 400μ.Χ 200μ.Χ 100μ.), στην οποία κλήθηκε να συμμετάσχει την τελευταία στιγμή ως ο δρομέας της τελευταίας απόστασης των 100μ..

– Κατετάγη τέταρτος στον ακοντισμό (ακόντιο 600 γραμμαρίων) με 36,65μ. και όγδοος στην σφαιροβολία (σφαίρα πέντε κιλών) με 9,84μ..

Ακολουθεί διάστημα ανάπαυσης και αποκατάστασης, ενώ αμέσως μετά ο Κώστας Χαμουρούδης θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται για την αγωνιστική περίοδο του 2023.

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς