Τους διακριθέντες του στο άθλημα του τζούντο τίμησε ο Αίας Κιλκίς

Αθλητισμός /


Την πρώτη εσωτερική αγωνιστική συνάντηση (σιάι), στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητών του διοργάνωσε το τμήμα τζούντο του Αίαντος Κιλκίς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 12.2.15, στο προπονητήριο του πρώτου λυκείου Κιλκίς.
Τα μετάλλια κατέκτησαν οι εξής:
Χρυσό μετάλλιο
Μαρκησία Καραμπίδου, Μάριος Περτσινίδης, Αλέξανδρος Κατσαρώνας, Καμπουρίδης, Μαρία Τουρμάκη, Απόστολος – Χαράλαμπος Καρύτσας, Χρήστος Κατσαρώνας, Σοφοκλής Μουλλάς, Απόστολος Βασδέκης.
Αργυρό μετάλλιο
Ειρήνη Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Κουτουκιάς, Κωνσταντίνος Κουκάκης, Δέσποινα Άλλιου, Θεόδωρος Τσέλακ, Γεώργιος Μουλλάς, Πέτρος Κουγιουμτζίδης, Στυλιανός Αζναουρίδης, Δημήτριος Αζναουρίδης.
Χάλκινο μετάλλιο
Ευάγγελος Καμπουρίδης, Μαρία Μιζούρη, Αγλαϊα – Ζωή Καρύτσα, Αθανάσιος Κατσαρώνας, Όθωνας Γραμματικόπουλος.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των ανωτέρων στελεχών των «ακαδημιών», που διακρίθηκαν σε διεθνείς εγχώριες διοργανώσεις από την πρόεδρο του συλλόγου Έφη Βασιλειάδου – Κουκάκη και τον προπονητή των ακαδημιών τζούντο Αθανάσιο Καρύτσα με ένα αναμνηστικό κύπελλο προσφορά των καταστημάτων «Ο ποδηλάτης» και της βιοτεχνίας «Φίλλιπος Σπόρ».
Στο τέλος της εκδήλωσης τηρώντας την παράδοση της Τσικνοπέμπτης όλοι οι αθλητές με τους γονείς τους γιόρτασαν τις νίκες τους με χυμούς και «τσικνίζοντας» με το παραδοσιακό ελληνικό σουβλάκι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]