Αθλητισμός

Τους διακριθέντες του στο άθλημα του τζούντο τίμησε ο Αίας Κιλκίς


Την πρώτη εσωτερική αγωνιστική συνάντηση (σιάι), στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητών του διοργάνωσε το τμήμα τζούντο του Αίαντος Κιλκίς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 12.2.15, στο προπονητήριο του πρώτου λυκείου Κιλκίς.
Τα μετάλλια κατέκτησαν οι εξής:
Χρυσό μετάλλιο
Μαρκησία Καραμπίδου, Μάριος Περτσινίδης, Αλέξανδρος Κατσαρώνας, Καμπουρίδης, Μαρία Τουρμάκη, Απόστολος – Χαράλαμπος Καρύτσας, Χρήστος Κατσαρώνας, Σοφοκλής Μουλλάς, Απόστολος Βασδέκης.
Αργυρό μετάλλιο
Ειρήνη Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Κουτουκιάς, Κωνσταντίνος Κουκάκης, Δέσποινα Άλλιου, Θεόδωρος Τσέλακ, Γεώργιος Μουλλάς, Πέτρος Κουγιουμτζίδης, Στυλιανός Αζναουρίδης, Δημήτριος Αζναουρίδης.
Χάλκινο μετάλλιο
Ευάγγελος Καμπουρίδης, Μαρία Μιζούρη, Αγλαϊα – Ζωή Καρύτσα, Αθανάσιος Κατσαρώνας, Όθωνας Γραμματικόπουλος.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των ανωτέρων στελεχών των «ακαδημιών», που διακρίθηκαν σε διεθνείς εγχώριες διοργανώσεις από την πρόεδρο του συλλόγου Έφη Βασιλειάδου – Κουκάκη και τον προπονητή των ακαδημιών τζούντο Αθανάσιο Καρύτσα με ένα αναμνηστικό κύπελλο προσφορά των καταστημάτων «Ο ποδηλάτης» και της βιοτεχνίας «Φίλλιπος Σπόρ».
Στο τέλος της εκδήλωσης τηρώντας την παράδοση της Τσικνοπέμπτης όλοι οι αθλητές με τους γονείς τους γιόρτασαν τις νίκες τους με χυμούς και «τσικνίζοντας» με το παραδοσιακό ελληνικό σουβλάκι.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]