Αθλητισμός

Νέοι «κρίκοι» στην «αλυσίδα» διακρίσεων του Καραγιάννη

Νέο «πεδίον δόξης λαμπρόν» υπήρξε για τον Καραγιάννη Ευρώπου η διοργάνωση των πανελληνίων πρωταθλημάτων ελευθέρας πάλης παίδων και κορασίδων, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν την Κυριακή 16.2.20, στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων.

Και τούτο, διότι από την διοργάνωση αυτή προέκυψαν τρεις ακόμη «κρίκοι» στην ήδη… «πολύ μακρά» αλυσίδα πανελληνίων επιτυχιών και διακρίσεων, χάρη στις οποίες ο σύλλογος συγκαταλέγεται στους συνιστώντες την «αφρόκρεμα» της ελληνικής πάλης.

Ο τρεις αυτοί νέοι «κρίκοι» είναι:

-Κωνσταντίνος Τσακνάκης, αργυρό μετάλλιο στα 92 κιλά (τρεις νίκες, μία ήττα).

-Ευάγγελος Ζήλος, χάλκινο μετάλλιο στα 51 κιλά (δύο νίκες, δύο ήττες).

-Λάζαρος Κυριακίδης, πέμπτη θέση στα 92 κιλά (δύο νίκες, δύο ήττες, «στις λεπτομέρειες» αποκλεισμός από την τετράδα της διεκδίκησης των μεταλλίων).

Σημειώνεται ότι οι Τσακνάκης και Κυριακίδης διακρίθηκαν παρ’ όλο που αγωνίσθηκαν με ηλικιακώς μεγαλύτερους αθλητές, καθώς και οι δύο ανήκουν ακόμη στην κατηγορία παμπαίδων.

Ελπιδοφόρα υπήρξε και η παρουσία του Αντώνη Ελευθεριάδη, στα 65 κιλά, ο οποίος έμεινε εκτός βαθμολογουμένης οκτάδος εξ αιτίας απειρίας και ατυχίας.

Το αγωνιστικό πνεύμα και το αθλητικό ήθος αυτών των φερέλπιδων νέων παλαιστών αλλά και το έργο του προπονητή τους και ενδόξου πρωταθλητή του συλλόγου εξήρε, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Καραγιάννη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]