Αθλητισμός

Διακρίσεις και πρωτιές του «Αίαντα» Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου

Ο αθλητικός αύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, στις 20 Ιουνίου 2020, συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16 στα Γιαννιτσά, με πέντε αθλητές και αθλήτριές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατατάχθηκαν ως ακολούθως:

Ο περυσινός πανελληνιονίκης Ευάγγελος Παυλίδης επικράτησε στο αγώνισμα της δισκοβολίας κατακτώντας την 1η θέση με επίδοση 53,00 m, που αποτελεί την καλύτερη στην Ελλάδα για το 2020 στην κατηγορία Κ16.

H Eλένη Βαφείδου στον πρώτο της αγώνα, στην κατηγορία Κ16, σημείωσε ατομικό ρεκόρ στο ύψος με 1.40 μέτρα και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Η Σοφία Γεωργιάδου κατετάγη δεύτερη στα 150 μέτρα με χρόνο 20.86, η Βαρβάρα Κακουλίδου κατετάγη έκτη στο ακόντιο με 21.20 μέτρα και η Iωάννα Κουρογεωργάκη κατετάγη πέμπτη στα 1200 μέτρα με 4.51.

O Eυάγγελος Παυλίδης, η Ελένη Βαφείδου και η Σοφία Γεωργιάδου προκρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16, που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, στις 11 και 12 Ιουλίου 2020.

Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Αλέξανδρος Παυλίδης, Σωτήρης Τσιώτρας και Γιώργος Χαριτωνίδης.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές του συλλόγου συγχαίρουν θερμά τα παιδιά για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν και τους εύχονται παρόμοιες επιτυχίες στο μέλλον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]