Γενικά

Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε οδούς του Πολυκάστρου

Διακοπή ρεύματος προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, από τις 8 έως τις 3.30 το μεσημέρι σε οδούς του Πολυκάστρου και πιο συγκεκριμένα:

στις οδούς (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΠΟ ΑΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΕΩΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟ Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ ΕΩΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ και ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΩΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ), λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων των προαναφερθέντων οικισμών στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Για τις προγραμματισμένες (προσωρινές) διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Δείτε ακόμα