Ολιγόωρη διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 20 Ιουνίου στον Άγιο Πέτρο

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025 από τις 8 το πρωί εώς τις 2.30 το μεσημέρι στον Άγιο Πέτρο (Τμήμα του οικισμού προς Μεσιά)
Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες (προσωρινές) διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr).