Γενικά

Ολιγόωρη διακοπή ρεύματος την Πεμπτή 23 Μαΐου σε οικισμούς του Κιλκίς

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος την Πεμπτή 14 Μαΐου από τις 9 το πρωί εώς τις 4 το μεσημέρι στους οικισμούς του δήμου Κιλκίς: Λειψύδριο, Ακροποταμιά, Λαοδικηνό, Χρυσόπετρα, Φανάρι, Πυργωτό και Χρυσόπετρα.

 

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια , ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες (προσωρινές) διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα