Πολιτική

Διαδικτυακή σύσκεψη της «ακαδημίας» στελεχών ΝΔ από την Κ.Μακεδονία αυτήν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

Από την διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΝΔ από ιδρύσεως της είναι και παραμένει ένας ενεργός πολιτικός φορέας, ο πιό δυνατός και ισχυρός έως και σήμερα, η πιό σταθερή πολιτική δύναμη στην Ελληνική Δημοκρατία.

Και ως ενεργός φορέας πολιτικής και με την βούληση όλων στην ΝΔ, από τον αρχηγό μέχρι και την βάση της λειτουργεί πολιτική «ακαδημία» στελεχών της για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και πληροφόρησή τους αλλά, πολύ περισσότερο, γιά την πιό έγκυρη επικοινωνία των μηνυμάτων του κόμματος και της κυβέρνησης, σε κάθε τομέα της πολιτικής, στην κοινωνία.

Έτσι, λοιπόν, και εν μέσω της φονικής πανδημίας που ελπίζουμε να αποτελέσει παρελθόν το ταχύτερον δυνατόν, αυτήν την την ερχόμενη Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 θα λάβει χώρα διαδικτυακή πολιτική «ακαδημία» στελεχών της «γαλάζιας» παράταξης, με ώρα έναρξης 5.30 το απόγευμα με τη συμμετοχή μελών των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ από όλη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της πολιτικής «ακαδημίας», λοιπόν, θα λάβουν μέρος και στελέχη από τον νομό Κιλκίς, και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μηνάς Παπαδόπουλος, αιρετά και διορισμένα μέλη της οργάνωσης καθώς και στελέχη – εκπρόσωποι των δύο ΔΗΜΤΟ του κόμματος σε Κιλκίς και Παιονία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα