Πολιτισμός

Διαδικτυακή εισήγηση των «Αργοναυτών» με θέμα “Μελετώντας τον Δυτικό Πόντο”

Η ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» ανακοινώνει την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων – σεμιναρίων 2020-21, με τίτλο «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία – Λαογραφία – Παράδοση – Τέχνη – Πολιτισμός».

Η τρίτη διαδικτυακή εισήγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, από τις 7 εώς τις 8 το βράδυ, με θέμα «Μελετώντας τον Δυτικό Πόντο: περί του κεμανέ – από τη θεωρία στην πράξη».

Προσκεκλημένοι εισηγητής θα είναι ο Γιώργος Πουλαντζακλής μουσικός – ερευνητής του κεμανέ – δάσκαλος παραδοσιακών μουσικών οργάνων

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting: Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/ASkpVpcFpxwCk7rf6, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα