Πολιτισμός

Διαδικτυακές εισηγήσεις και σεμινάρια από τους “Αργοναύτες” του Κιλκίς

Από την Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες” εκδώθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Προσαρμόζοντας τις δράσεις μας στη νέα πραγματικότητα της εξ αποστάσεως αλληλεπίδρασης, εκκινούμε έναν κύκλο διαδικτυακών εισηγήσεων και σεμιναρίων για την περίοδο 2020-21 με θέμα “ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Ιστορία-Παράδοση-Πολιτισμός”.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα σημείο⸱ συνάντησης, ωφέλιμης αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, προσβάσιμο σε όλους όσοι επιθυμούμε και νιώθουμε το χρέος να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα της ιστορίας και της λαογραφίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η παρακολούθηση των εισηγήσεων θα είναι ελεύθερη για όποιον/-α ενδιαφερόμενο/-η μέσω της πλατφόρμας zoom, καθώς και με live μετάδοση στον λογαριασμό μας στο Facebook: Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”.

Το πρόγραμμα των εισηγήσεων και τα ονόματα των προσκεκλημένων εισηγητών θα αναρτώνται στην σελίδα μας στο fb: https://www.facebook.com/ArgonautesKilkis και στην ιστοσελίδα μας: https://argokilkis.blogspot.com/, όπου θα γνωστοποιούνται οι λεπτομέρειες των εκδηλώσεων.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να αγκαλιαστεί από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μας ως συνέχιση των δράσεων και της πολυετούς προσφοράς του συλλόγου μας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα