Πολιτική

ΔΗΜ.Τ.Ε. Κιλκίς ΝΔ: «Πετά το μπαλάκι και στηρίζει…. τον επίσημο υποψήφιο»

Συνεδρίασε την Τετάρτη 26.2.14, η δημοτική τοπική επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ με μοναδικό θέμα τις δημοτικές εκλογές.
Ο πρόεδρος Γιάννης Διαμαντίδης αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην προηγούμενη συνεδρίαση της τοπικής αναφέρθηκε στις «σημαντικές για το νομό Κιλκίς ειδήσεις στον τομέα της υγείας», όπως αυτές γνωστοποιήθηκαν από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη.
Ακολούθως ο κ. Διαμαντίδης αναφέρθηκε στο θέμα της ημερήσιας διάταξης γνωστοποιώντας την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί έως σήμερα στον τομέα των δημοτικών εκλογών (συνέντευξη Γιώργου Συμπιλίδη σε ραδιοφωνική εκπομπή και ανακοίνωση Ευάγγελου Μπαλάσκα για μη κάθοδο του στις επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση).
Αποφασίσθηκε κατόπιν ανταλλαγής απόψεων των παρόντων μελών του συμβουλίου η στήριξη του υποψηφίου που θα υποστηριχθεί επισήμως από την ΝΔ σε κεντρικό επίπεδο και η συνεργασία, με τον υποψήφιο που θα επιλεγεί, με κάθε δυνατότητα. Για το λόγο αυτό ορίσθηκε επιτροπή την οποία θα αποτελούν οι κ.κ. Γιάννης Διαμαντίδης (πρόεδρος), Λάζαρος Κοζάρης (αναπληρωτής πρόεδρος) και Αδάμ Χριστοδουλίδης (μέλος) οι οποίοι θα επιφορτισθούν με την διερεύνηση πιθανών προσωπικοτήτων από την βάση του κόμματος που τυχόν επιθυμούν την συμμετοχή τους στις εκλογές (δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του κόμματος). Η επιτροπή αυτή αφού επιλέξει θα θέσει τις προτάσεις της στον επίσημο υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος και τελικώς θα επιλέξει την συμμετοχή τους ή όχι στο ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών.
Λόγος έγινε και για τις εκλογές σε επίπεδο περιφερείας και την επιλογή του Γ. Ιωαννίδη από την ΝΔ για την Κεντρική Μακεδονία.
Αποφασίσθηκε η στήριξη και βοήθεια με κάθε μέσο στην υποψηφιότητα αυτή και ασφαλώς και στο πρόσωπο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ως επισήμου υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη για το νομό Κιλκίς αλλά και για τον συνδυασμό στο σύνολο του.
Ερωτιματικά αν αναμένει και άλλον ή ….άλλους;
Ένας ανακοίνωσε, ότι «κατεβαίνει» γιά δήμαρχος και ένας, ότι δεν «ξανακατεβαίνει».
Ωστόσο, η δημοτική τοπική επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ ανακοίνωσε, ότι θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα γιά την δημαρχία Κιλκίς την οποία θα υποστηρίξει επισήμως …η κεντρική διοίκηση του κόμματος!
«Όπερ μεθερμηνευόμενον» σημαίνει, ότι αναμένει την εμφάνιση και άλλου ή …άλλων υποψηφίων δημάρχων Κιλκίς της ΝΔ και βιάστηκαν να στείλουν επιστολή στήριξεις!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]