Πολιτική

Νέα νομαρχιακή επιτροπή στην Δημοκρατική Αριστερά

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9.2.14 στο γραφείο του κόμματος η νομαρχιακή συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς, από την οποία και εξελέγη η νέα νομαρχιακή επιτροπή της.
Παρέστη το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής Βαγγέλης Ζορκάδης, ο οποίος ανέλυσε την παρούσα πολιτική κατάσταση και αναφέρθηκε στους κατευθυντήριους «άξονες» της αυτοδιοικητικής πολιτικής του κόμματος.
Ακολούθησε ευρύς διάλογος αναφορικά με το αυτοδιοικητικό τοπίο στους δύο δήμους του νομού Κιλκίς και ομοφώνως αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί η νέα νομαρχιακή επιτροπή να σταθμίσει τα δεδομένα και σε εύλογο χρονικό διάστημα να καταλήξει σε συγκεκριμένη πρόταση.
Ακολούθησε η εκλογή της νέας ενδεκαμελούς νομαρχιακής επιτροπής την οποία συγκροτούν οι Σπύρος Θεοφανίδης (Παιονία), Δημήτρης Καπελιώτης, Γ. Κυριακού, Αναστασία Κωνσταντινίδου, Ι. Παπαδόπουλος (Παιονία), Ερωτόκριτος Παπαδόπουλος (Παιονία), Ιωσήφ (Γιόσκας) Παυλίδης, Παύλος Ποζίδης, Χρήστος Σπίγκος, Στέλιος Φαχουρίδης και Πάνος Φωτόπουλος.
Η νεοεκλεγείσα νομαρχιακή επιτροπή θα συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη 13.2.14 στα γραφεία του κόμματος, με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]