Αθλητισμός

Δεύτερος τίτλος πρωταθλητή Ελλάδος για τον Κυριάκο Ζώτο στους νέους, με πανελλήνια πρωτιά και στην δισκοβολία

Τους πανελλήνιους τίτλους του στο πρωτάθλημα νέων διπλασίασε ο Κυριάκος Ζώτος.

Ο κορυφαίος σήμερα Κιλκισιώτης αθλητής κλασικού αθλητισμού κατέλαβε την πρώτη θέση και στην δισκοβολία με καλύτερη βολή στα 52,92 μέτρα.

Στον τελικό του αγωνίσματος πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση ο έφηβος Μανώλης Καμτσικλής με νέα ατομική επίδοση 46,43 μέτρα, χάρη στην οποία κατέλαβε την έκτη θέση, και ο Αλέξης Προδανάς, που, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλανίζει, κατετάγη στην βαθμολογούμενη ενδέκατη θέση.

Την εντυπωσιακή παρουσία του Γ.Σ. Μανδρών ολοκλήρωσε ο τριταθλητής Ελλάδος στην σφυροβολία Γιώργος Κορακίδης, που κατετάγη 18ος με 37,44 μέτρα..

Σημειώνεται, ότι στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30.7.17 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, ο Γ.Σ. Μανδρών συγκέντρωσε 68 βαθμούς έναντι 60 πέρυσι.

Έτσι, μετά τις διακρίσεις και επιτυχίες του σε όλα τα φετινά πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικού αθλητισμού διεκδικεί την είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο της ετήσιας αξιολόγησης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]