Αθλητισμός

Δευτεραθλήτρια Ελλάδος στην σφυροβολία η Δήμητρα Ζώτου

Συνέχεια στις επιτυχίες της έδωσε η φέρελπις Κιλκισιώτισσα αθλήτρια ρίψεων Δήμητρα Ζώτου.
Η πρωταθλήτρια του ΓΣ Μανδρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της σφυροβολίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού γυναικών, οι αγώνες του οποίου, μαζί με του αντίστοιχου των ανδρών, διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 19 και 20.7.14 στο ολυμπιακό στάδιο Αθηνών.
Η επιτυχία της Ζώτου προσλαμβάνει ιδιαίτερη αξία σε σχέση με δύο παραμέτρους: Αφ’ ενός μεν ανεδείχθη δευτεραθλήτρια Ελλάδος γυναικών αν και στην πρώτη χρονιά της στην κατηγορία νεανίδων, αφ’ ετέρου δε με καλύτερη βολή 56,45 μ. πλησίασε την ατομική επίδοσή της (56,78μ.) παρ’ όλο που τους τελευταίους μήνες προπονείται πλημμελώς λόγω διαφόρων υποχρεώσεων αλλά και συγκυριών.
Την καθ’ όλα επιτυχή παρουσία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών ολοκλήρωσε η εκ μέρους της κατάληψης της βαθμολογούμενης όγδοης θέσης στην δισκοβολία με 38,76μ., σε μιάν ακόμη απόδειξη του ταλέντου της στις ρίψεις και των δυνατοτήτων σημαντικής εξέλιξής της.

Βαθμολογήθηκε

Ο ΓΣ Μανδρών βαθμολογήθηκε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών, καθώς ο ρίπτης του Γιάννης Βογιατζής, αν και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει περιστασιακώς σε αγώνες, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της σφυροβολίας και να καταλάβει την δωδέκατη θέση με 48,04μ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα