Γενικά

ΔΕΥΑΚ: «Ενημερώνετέ μας αμέσως γιά κάθε διαρροή»

Από την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Κιλκίς (ΔΕΥΑΚ) ανακοινώθηκαν χθες τα εξής:

«Εξ αιτίας της παγωνιάς υπάρχουν δεκάδες κρυφές και εμφανείς διαρροές σε παροχές καταναλωτών, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ζήτηση νερού σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση η Δ.Ε.Υ.Α .Κιλκίς το σαββατοκύριακο 14-15/1/17 στις 8 μ.μ. έκλεισε τις βάνες που τροφοδοτούν τα χαμηλά προάστια της πόλης για να μπορέσουν να έχουν νερό και οι καταναλωτές που έχουν διαμερίσματα στις παρυφές του λόφου Αγίου Γεωργίου.

Από την ηλεκτρονική καταγραφή της κατανάλωσης, διαπιστώθηκε σήμερα ότι οι απώλειες νερού λόγω των διαρροών συνεχίζουν να είναι πολύ μεγάλες.
Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, το απόγευμα της Δευτέρας 16/1/17 και περί τις 5 το απόγευμα θα γίνει πάλι διακοπή της τροφοδοσίας της περιοχής κάτω από την οδό της 21ης Ιουνίου έως τις 10 το πρωί της Τρίτης 17/1/17. Εφ’ όσον τα δεδομένα διαφοροποιηθούν επί τω βελτίω, εκτιμάται ότι ο χρόνος των διακοπών θα μειωθεί.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές να φροντίσουν για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των διαρροών. Είναι σημαντικό να ελεγχθούν και χώροι που είναι ακατοίκητοι, όπως κλειστά διαμερίσματα, αποθήκες κλπ.

Επίσης, καλούνται να ενημερώνουν τη Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς στο τηλέφωνο 23410 29330 για κάθε διαρροή ώστε να γίνει καταγραφή και να μπορέσουν τα συνεργεία της να επέμβουν το συντομότερο δυνατό….

….Το τεχνικό προσωπικό επιφυλακής παρεμβαίνει σε βλάβες μόνο των κεντρικών αγωγών και όπου υπάρχει σημαντική διαρροή που δεν μπορεί να ελεγχθεί με άλλα μέσα.

Επισημαίνεται τέλος ότι σημαντικά προβλήματα, είτε ηλεκτρολογικά είτε διαρροών, υπάρχουν και σε πολλούς οικισμούς και αντιμετωπίζονται σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Για κάθε νεώτερη εξέλιξη θα εκδοθεί ενημερωτική ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε όλους τους καταναλωτές για την κατανόηση και την συνεργασία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]