Γενικά

Δέσμευση δημάρχου Κιλκίς γιά βασικά θέματα του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Π.Αγιονερίου

Την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Παλαιού Αγιονερίου Αργυρώ Κράντα δέχθηκε ην Δευτέρα 9.11.20 ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Την συνάντηση απασχόλησαν θέματα, ζητήματα και προβλήματα των δύο σχολικών μονάδων, με τον κ.Κυριακίδη να διαβεβαιώνει στην κ.Κράντα γιά την βούληση της δημοτικής αρχής, όσον αφορά στην προώθηση, διευθέτηση και επίλυσή τους.

Ειδικότερα, η συζήτηση περιεστράφη γύρω από θέματα, όπως έλεγχοι στατικότητας των κτιρίων, εργασίες επισκευών και συντήρησης χώρων, βαφή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εργασίες εξωραϊσμού και καλλωπισμού, κάλυψη αναγκών σε τεχνικό και ψηφιακό εξοπλισμό, έργο αποχέτευσης κ.α.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο του συλλόγου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Η ανταπόκριση του δημάρχου αποτελεί μία θετική εξέλιξη στην προσπάθεια, που καταβάλλεται από τον σύλλογο να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα, ώστε το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μόρφωσης και ασφάλειας των παιδιών μας, και τον ευχαριστούμε που μας δέχτηκε παρά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θα αναμένει την υλοποίηση της δέσμευσης του δημάρχου για όλα τα συζητηθέντα θέματα, τα οποία άπτονται της αρμοδιότητος του δήμου, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια και τις επαφές και με τους εκπροσώπους των υπολοίπων αρχών και φορέων που σχετίζονται με την λειτουργία των σχολείων, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα