Αθλητισμός

Δεν υπάρχει… “ανώμαλο έδαφος” για τον Α.Αλέρου

Διεξήχθη την Κυριακή 26.1.20 στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου Θεσσαλονίκης ο αναπτυξιακός αγώνας δρόμου επί ανωμάλου εδάφους. Φαίνεται όμως οτι για τον Αλέξανδρο Αλέρου…δεν υπάρχει “ανώμαλο έδαφος” έτσι που αυτός να “βλέπει”… μόνον ευθείες. Εξ ου και η εξαιρετική εμφάνιση και θριαμβευτική επικράτησή του στον δρόμο 6000μ. εφήβων, νέων και ανδρών με αισθητή απόσταση από τον δεύτερο σε ένα ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο μήνυμα εν όψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων δρόμου επί ανωμάλου εδάφους.

Ο 18χρονος πρωταθλητής του Αλέξανδρου Κιλκίς δεν ήταν το μόνο στέλεχος του συλλόγου που έναε αισθητή την παρουσία του. Έτσι ελπιδοφόρες εμφανίσεις πραγματοποίησαν η Στέλλα Μαργαριτίδου σοτν δρόμο 2100μ. παγκορασίδων α’ ενώ υποσχέσεις για το μέλλον έδωσαν οι Άννα Κοσμίδου, Κωνσταντίνος Τσαρίδης, Ναταλία Τόλα και Γιάννης Μπαχλιτζανάκης του “φυτωρίου” του Αλέξανδρου Κιλκίς που συγκρότησαν την τετράδα της σκυταλοδρομίας 4×800μ. στην “παρθενική” εμφάνισή της σε επίσημη αγωνιστική εκδήλωση επί ανωμάλου εδάφους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]