Δεν πέρασε μία εβδομάδα

Δεν πρόλαβε να πάρει μέρος στην πρώτη του συνεδρίαση στο δημοτικό συμβουλίο Κιλκίς που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 28.12.20 μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, την προηγούμενη Δευτέρα 21.12.20 ο νέος δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Γραμματικόπουλος ο οποίος επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους και κατέθεσε την ανεξαρτητοποίησή του.
Όλα συνέβησαν στην αρχή της συνεδρίασης του σώματος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς που συνεδρίασε με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης από τον πρόεδρο Παύλο Θωμαίδη.
Να σας θυμίσουμε ότι το νέο ανεξάρτητο μέλος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς εξελέγη επιλαχών δημοτικός σύμβουλος του δημοτικού συνδυασμού «Δήμος Αξιών» της μείζονος αντιπολίτευσης και κατέλαβε τη θέση του παραιτηθέντος από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Καϊσίδη ύστερα από τη μη αποδοχή της πρόσκλησης του δημάρχου για ορκωμοσία του επόμενου επιλαχόντος από τον ίδιο συνδυασμό Αθανάσιου Τριανταφυλλίδη για την κατάληψη της κενής δημοτικής έδρας.
Ο γνωστός δικηγόρος του Κιλκίς ήταν εκλεγμένος μέλος στην προηγούμενη διοίκηση του δήμου Κιλκίς με τον συνδυασμό του πρώην δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη, αλλά στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε κατέλθει με τον συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη.