Γενικά

Δεν μετακινούνται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από το Κιλκίς

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας από την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού δεν μετακινούνται στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων από το Κιλκίς.

Υπερβολικές χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλόβαθμα στελέχη της ηγεσίας του Ελληνικού Στρατού οι ανησυχίες που έχουν εκφρασθεί σε τοπικό επίπεδο σχετικά με την μετακίνηση στρατιωτικών στελεχών από την πόλη του Κιλκίς λόγω των αλλαγών που προωθεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην διάταξη των στρατιωτικών μονάδων ανά την χώρα.

Και τούτο διότι όπως αναφέρουν οι έγκυρες πληροφορίες μας πρακτικά δεν θα διαφοροποιηθεί η παραμονή των στην περιοχή.

Και τούτο διότι η ενδεχόμενη μετακίνηση της 601 Α/Μ ΤΠ δεν θα γίνει στο στρατόπεδο της Νέας Σάντας όπου εδρεύει ως γνωστόν η 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία αλλά σε στρατόπεδο της Αργυρούπολης, ενώ η συγχώνευση της 12ης μονάδας επιστράτευσης με την μητρική της, καθώς η εδώ λειτουργία της ήταν υπό μορφή παραρτήματος, στην περιοχή του Σιδηροκάστρου.

Σε πρακτικό επίπεδο δεν θα έχει συνέπειες για τα δώδεκα στελέχη που υπηρετούν σε αυτήν, καθώς η εν λόγω στελέχωση αφορά θέσεις χαμηλής εργασιακής έντασης και τα στελέχη που την επανδρώνουν δεν μετακινούνται με τον σχηματισμό των, αλλά απορροφούνται σε μονάδες της περιοχής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα