Πολιτική

Δεν «πάει» για δήμαρχος Κιλκίς ο Θόδωρος Βαφειάδης σύμφωνα με δηλωσή του

Την απόφασή του να μην διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Κιλκίς δημοσιοποίησε μέσω σχετικής αναρτήσεως του, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης.

Στην επίμαχη δηλωσή του, κάνει λόγο για την επικράτηση ενός «νοσηρού κλίματος» γύρω από τις εκλογές, ασκώντας παράλληλα δριμεία κριτική κατά πολιτικών φορέων, όπως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, και ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, αποδίδοντας σε αυτούς τις ευθύνες για την διαμόρφωση του.

Κριτικά «βέλη» απο΄ό μέρους του κ. Βαφειάδη «εκτοξεύονται» συλλήβην και κατά του τοπικού Τύπου, «σιωπή ηχηρά», όπως αναφέρει στην δηλωσή του, αλλά και κατά του κυβερνώντος κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μέσω του νέου εκλογικού νόμου θα προκαλέσει «τερατογεννέσεις» στον δήμο Κιλκίς.

Ειδικότερα στην επιστολή του ο κ. Βαφειάδης αναφέρει τα εξής:

«Όπως πολύ καλά γνωρίζουν πάρα πολλοί φίλοι μου είχα την ευγενή φιλοδοξία να διεκδικήσω την τιμητική θέση του δημάρχου Κιλκίς στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κινούμενος με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και έχοντας ως αφετηρία τον φιλελεύθερο χώρο, αλλά χωρίς διακρίσεις για τους πολίτες και χωρίς κομματική κηδεμονία.

Δυστυχώς, όμως το νοσηρό κλίμα που διαμορφώνεται σταθερά εδώ και μήνες με προεξάρχουσα τη ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς ΝΔ και τον βουλευτή κ. Γεωργαντά, που έδωσαν εικονικές «στηρίξεις» μέχρι τις ανίερες συμμαχίες ανθρώπων, που προσπαθούν απλώς να διασώσουν τον εαυτό τους στοχεύοντας στην επανεκλογή τους και ακόμη την κούρσα των αλόγιστων εξόδων αρκετών υποψηφίων, που ελπίζω να μπορούν να δικαιολογήσουν τις δαπάνες τους κάποια στιγμή, με απωθούν από του να θέσω υποψηφιότητα και να απέχω από τον αθέμιτο, αλλά και αδιαφανή ανταγωνισμό .

“Σπέρνουν” ανέμους και θα “θερίσουν” θύελλες και όλο αυτό το κλίμα συνεργούντος και του εκλογικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει τερατογενέσεις στο δήμο Κιλκίς.

Σε όλα αυτά φυσικά δεν είναι αμέτοχη και η τοπική «μαχόμενη δημοσιογραφία» που σιωπεί ηχηρά !

Κύριοι «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Ήρθε η ώρα να θερίσετε. Ήρθε η ευκαιρία σας να εκλεγείτε δήμαρχοι, Σας την παρέχω απλόχερα ευχόμενος καλή επιτυχία.

Παραμένουμε στις επάλξεις και θα παρακολουθούμε από κοντά τα γεγονότα στον βαθμό που θα είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο, και όχι για τον εαυτούλη μας».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]