Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική βελτίωση φέρει την «υπογραφή» του αρμοδίου αντιδημάρχου Κιλκίς Γιώργου Μπαλάσκα.

Και τούτο, διότι ο αιρετός και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος φρόντισε να γίνουν πράξη όλες οι αναφορές, εξαγγελίες και δεσμεύσεις του, είτε από «βήματος» συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου είτε μέσω των μέσων ευρείας επικοινωνίας, εντύπων και ηλεκτρονικών.

Με προώθηση υποδομών, εξασφάλιση και διάθεση κονδυλίων και στενή συνεργασία με τους φιλοζωικούς, περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς φορείς, ο Γιώργος Μπαλάσκας συνέβαλε στον δραστικό περιορισμό του προβλήματος και στην δημιουργία προϋποθέσεων ακόμη και οριστικής επίλυσής του, ακόμη και στο εγγύς μέλλον.

Χαρακτηριστικά τα δύο πιό πρόσφατα παραδείγματα πρωτοβουλιών του αντιδημάρχου τοπικής ανάπτυξης:

-Συνεχείς ενημερωτικές δραστηριότητες σε όλα τα σχολεία του δήμου Κιλκίς, με θέμα την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

-Προσφορά σπιτιών σκύλων σε φιλόζωους πολίτες τόσο στην πόλη του Κιλκίς όσο και στα χωριά του δήμου.

Και αυτές και όλες οι πρωτοβουλίες είχαν αποτέλεσμα.

Και σ’ αυτό το αποτέλεσμα δεν έφτασε « εν τάχει», με ενέργειες … «υπερβάλλοντος ζήλου» εν όψει δημοτικών εκλογών, αλλά με συστηματική δουλειά και πολύ κόπο τα τελευταία «δύσκολα» χρόνια.

Αν μη τι άλλο, η πρόσκλησή του προς τους συμπολίτες, να τον τιμήσουν εκ νέου με την ψήφο τους, «πατεί» πάνω σε στερεές βάσεις».

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]