Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν εκπλήσσει

Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν τον λόγο στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, και μίλησαν για το θέμα της αργοπορίας στην έκδοση απόφασης για την χρήση του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου από αθλητικούς συλλόγους, το οποίο συζητήθηκε στην διαδικασία ερωτήσεων με πρωτοβουλία των διοικούντων της Αθλητικής Ενωσης Πολυκάστρου ήταν και ο Στάθης Αβραμίδης πρωτότοκος γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ΑΕΠ Χρήστου Αβραμίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ταυτισθεί με τον ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο του Πολυκάστρου ως παράγοντας του συλλόγου.

Εκπροσωπώντας, όπως ο ίδιος ανέφερε, την διοίκηση του συλλόγου καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Χρηστάκης, ο οποίος είχε θέσει το θέμα σε παλαιότερη συνεδρίαση, τελεί υπό παραίτηση.

Εξέλιξη, η οποία δεν εκπλήσσει όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή, μιας και η κόντρα μεταξύ της σημερινής διοίκησης της ΑΕΠ και της νυν δημοτικής αρχής για πολλούς έχει δημοτικό πολιτικό παρασκήνιο, με το οποίο θα ήταν δύσκολο να συνταχθεί πλέον το μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΑΕΠ, ο οποίος, ως γνωστόν και συγχωριανούς του νυν δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη (αμφότεροι από τους Ευρώνους), και υπήρξε θερμός υποστηρικτής του στις πρόσφατες εκλογές.

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα