Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν είναι …«πιασάρικα»

Γιά πρώτη φορά στα χρονικά του το τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών-μηχανικών υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργάνωσε εκδήλωση «εκτός έδρας», δηλαδή έξω από τις εγκαταστάσεις του στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Και τούτο, προκειμένου να προσφέρει σε φορά ΑΜΕΑ ένα υπερπολύτιμο πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου δεξιοτήτων ΑΜΕΑ.

Και ο φορέας αυτός, ο πρώτος στην χώρα που επωφελήθηκε από αυτήν την πρώτη «έξοδο» του προαναφερθέντος τμήματος μακρυά από την έδρα του, είναι το εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κιλκίς.

Η παράδοση του προαναφερθέντος συστήματος με την επωνυμία «Ρέμεντες», έγινε παρουσία του ιδίου του πρυτάνεως του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα.

Και όμως τίποτε από όλα αυτά δεν ήταν αρκετά γιά να «συγκινήσει» τους «ιθύνοντες» των τηλεοπτικών διαύλων κοινώς καναλιών, και να στείλουν αυτοί έστω μία κάμερα γιά ένα ρεπορτάζ έστω και λίγων δευτερολέπτων.

Ακόμη και τα περιφερειακά ή τοπικά κανάλια, που υποτίθεται ότι έχουν περισσότερες «ευαισθησίες» αλλά και χρόνο.

Βλέπετε, τέτοια θέματα δεν είναι …«πιασάρικα» γιά να «ενεργοποιήσουν» το ενδιαφέρον των εν λόγω ιθυνόντων.

Και ας πρόκειται γιά …πραγματικώς ενδιαφέροντα θέματα.

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]