Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν είναι γιά… δημοτικό συμβούλιο

Έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου ζήτησε ο Γκουντενούδης γιά τις πρόσφατες καταστροφές στον Άγιο Πέτρο.

Μόνον που τέτοιου είδους ζητήματα – προβλήματα δεν λύνονται στα δημοτικά συμβούλια,  όπου το μόνο, το οποίο περισσεύει, είναι η διάθεση γιά ζήτηση, αλλά στις συσκέψεις σαν αυτή που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4.7.22 στον Εύρωπο, παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων, γιά συγκεκριμένες αποφάσεις και χρηματοδοτήσεις.

Τα όσα συνέβησαν στις πληγείσες περιοχές είναι γνωστά και καταγεγραμμένα, όπως και το τι χρειάζεται, γιά να “επουλωθούν” οι πληγές.

Το θέμα είναι από πού μπορούν να εξευρεθούν οι πόροι, ώστε να ανακουφισθούν ο δήμος και οι κάτοικοι της περιοχής.

Και σε αυτό την λύση δεν την δίνουν τα έκτακτα δημοτικά συμβούλια, αλλά οι έκτακτες συσκέψεις αυτών που διαχειρίζονται κονδύλια, και ιδιαιτέρως όταν σε αυτές συμμετέχουν κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Περισσότερα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]

Δείτε ακόμα