Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν είναι “εσωτερική” υπόθεση

Υπόθεση απόθεσης μικρού αριθμού χειροβομβίδων σε… κάδο απορριμμάτων επί της εσωτερικής περιμετρικής οδού Μ.Αλεξάνδρου, στο Κιλκις, από πυροτεχνουργό του στρατού που συνελήφθη, απασχολεί εδώ και αρκετές ημέρες τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές.

Και ναι μεν, η ιδιαιτερότητα του θέματος και η απαιτούμενη λεπτότητα στην διαχείρισή του από αυτές είναι κάτι, που επιβάλλεται, όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Ὀχι, όμως, μέχρις ακραίας τυπολατρικής εμμονής στις προβλεπόμενες (και ορθώς ακολουθούμενες) διαδικασίες, μέχρι, δηλαδή, του σημείου του… απολύτου σκότους ως προς την ενημέρωση της κοινής γνώμης από πλευράς των προαναφερθεισών αρμοδίων υπηρεσιών.

Διότι, από την στιγμή που προκύπτει θέμα κινδύνου γιά την δημόσια ασφάλεια και υπάρχει και σύλληψη γι’ αυτό, το περιστατικό παύει να αποτελεί “εσωτερική υπόθεση” των διωκτικών αρχών, και κάποια, έστω και σύντομη ή λακωνική, ενημέρωση της κοινής γνώμης κρίνεται απαραίτητη.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

Δείτε ακόμα