Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Δεν είναι αρμόδια η περιφερειακή αρχή»

Έγγραφο, με το οποίο επισημαίνει, ότι η περιφερειακή αρχή του νομού μας δεν είναι υπεύθυνη γιά τον καθαρισμό καναλιών απορροής ομβρίων υδάτων μέσα στον οικισμό του Μυλοχωρίου, απέστειλαν εσχάτως στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής αρχής μετά από σχετική όχληση τους.

Κάτι που σημαίνει ότι οι εν λόγω παρεμβάσεις θα πρέπει να γίνουν, μαζί με κάποιες ακόμη αναλόγου επιπέδου από πλευράς του δήμου Κιλκίς, προς τις ανάλογες υπηρεσίες του οποίου έχουν τεθεί τα εν λόγω ζητήματα από πλευράς του συλλόγου, όταν ακόμη αμφισβητούνταν οι κάτοχοι των ευθυνών παρέμβασης.

Η στήλη …”φωτογραφίζει” δείγμα των προβλημάτων και αναμένει, όπως και οι κάτοικοι του χωριού, την λύση του, καθώς αυτές δεν μπορούν να προκύψουν από πλευράς των μελών του συλλόγου, όπως εσχάτως συνέβη με το χριστουγεννιάτικο εορταστικό δένδρο!

Περισσότερα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

Δείτε ακόμα