Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν δικαίωσε τον τίτλο

Ριζική υπήρξε η μεταβολή σε πρόσωπα στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, σε σχέση με την νέα σύνθεση της, όπως αυτή προέκυψε από τα αποτελέσματα των εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου.

Όχι μόνον διότι πολλά από τα στελέχη της στην προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο άλλαξαν στρατόπεδο και πολιτεύθηκαν με την πλειοψηφία, αλλά και διότι πολλοί εξ αυτών συγκαταλέγονται στους νεοεκλεγέντες στην νέα περίοδο στον «στίβο» της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από τους λεγομένους “παλιούς” απέμεινε ουσιαστικά ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης, καθώς ο συνάδελφος του Αθανάσιος Τραχανίδης, αν και υπήρξε μέλος και της προηγούμενης σύνθεσης, αυτό συνέβη μόνον στον τελευταίο χρόνο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ανεξαρτητοποιήθηκε.

Δυστυχώς γιά τους ίδιους, ”παλαιούς” και “νέους” ο συνδυασμός τους και στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση δεν δικαίωσε τον τίτλο της “Νέα Ισχυρή Παιονία” και η παρουσία της στα δρώμενα του δήμου στην επόμενη πενταετία, θα είναι σίγουρα μία πρόκληση, σε ό, τι αφορά στην ικανότητα της να αποδειχθεί “Ισχυρή” ως μείζων μειοψηφία.

Κάτι το οποίο δεν είχε κατορθώσει να επιτύχει στην προηγούμενη θητεία της και είναι ένα ζητούμενα σε αυτήν που ξεκίνησε με την νέα χρονιά, καθώς,εκτός των άλλων, θα έχει να αντιμετωπίσει το γεγονός, ότι δεν θα έχει ως επικεφαλής τον έως τώρα ηγέτη της και πρώην δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]

«Τραβάς με, τραβώ σε»

Και… προσωπικό εικονολήπτη, που τον «τραβά» στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς απέκτησε… ο «συλλογικός» Κώστας Τσαουσίδης! Κάποιες στιγμές, πάντως, […]

Δείτε ακόμα