Πολιτική

Με «δεμένα χέρια» οι προσλήψεις στους βρεθονηπιακούς

Η πρόεδρος του Οργανισμού πολιτισμού, αθλητισμού, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του δήμου Κιλκίς Αικατερίνη Ζιούτα – Γιαννακούλα και ο αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου Νικόλαος Σερασκέρης δέχθηκαν την Τετάρτη 14.10.14 την επίσκεψη της βουλευτού Κιλκίς Ειρήνης – Ελένης Αγαθοπούλου η οποία είχε ως αντικείμενο την λειτουργία και τις εν γένει δραστηριότητες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών και των αθλητικών Οργανισμών.

Κατά τη συνάντηση η κ. Αγαθοπούλου ενημερώθηκε ενδελεχώς για την επικρατούσα κατάσταση στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, που λειτουργούν με περιορισμένη δύναμη προσωπικού εξ αιτίας των πολλών συνταξιοδοτήσεων ενώ υπογραμμίστηκε το ότι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είναι απαγορευτικές από το υπουργείο εσωτερικών έως το 2016. Εθίγη επίσης και το ζήτημα της επαναλειτουργίας των παιδικών σταθμών Τερπύλλου και Πεδινού.

Η κ. Ζιούτα – Γιαννακούλα επισήμανε ότι τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι από τα χαμηλότερα ανά την επικράτεια ενώ σημείωσε ότι στις αρχές του 2015 θα είναι έτοιμη και η μελέτη πυροπροστασίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών. Ανέφερε, ακόμη, ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η μελέτη πυροπροστασίας στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]