Γενικά

Δεκατρία νέα περιπολικά δόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς

Η μεγαλύτερη εξοπλιστική αναβάθμιση στην ιστορία του νομού

Με δεκατρία (13) καινούργια περιπολικά αυτοκίνητα εφοδιάστηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, στο πλαίσιο ενός από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα που έχει υλοποιήσει η Ελληνική Αστυνομία, με προϋπολογισμό που ξεπερνά συνολικά τα 31.000.000 ευρώ.

Τα περιπολικά αυτοκίνητα που κατανεμήθηκαν στο Κιλκίς και θα καλύψουν όλες τις υπηρεσιακές ανάγκες, είναι υπερσύγχρονα πετρελαιοκίνητα μοντέλα Nissan Qashqai 4Χ4, 1700 κυβικών.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξοπλιστική αναβάθμιση στην ιστορία του Κιλκίς, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά τις υπηρεσίες πρώτης ανταπόκρισης του νομού.

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου την παραμονή των Χριστουγέννων 24.12.20 ο αστυνομικός διευθυντής Κιλκίς Δημήτρης Χαραλαμπίδης δήλωσε:

“Σήμερα είναι μιά ιδιαίτερη ημέρα για την διεύθνυση αστυνομίας του Κιλκίς, ένα δώρο Χριστουγέννων θα μπορούσα να πω χαριτολογώντας με την παραλαβή και διάθεση των δεκατριών περιπολικών. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική πολιτεία την πολιτική και φυσική ηγεσία και όλους όσους συνέβαλαν στην απόκτηση του καινούργιου στόλου αυτοκινήτων.”

Κατά την παραλαβή των περιπολικών οχημάτων, στην Αστυνομική Διεύθυνση, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε ότι:

«Το Κιλκίς σήμερα αναβαθμίζει σημαντικά τον εξοπλισμό της αστυνομικής του δύναμης. Στην ουσία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει γνωρίσει ποτέ ο παραμεθόριος νομός μας.

Σε μια εποχή όπου η δημόσια ασφάλεια γνωρίζει νέες προκλήσεις, η Κυβέρνηση φροντίζει για την ενίσχυση των δυνατοτήτων των Ελλήνων Αστυνομικών.

Τα 13 νέα περιπολικά οχήματα θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο στη μάχη που δίνουν καθημερινά ενάντια στο έγκλημα και υπέρ της διατήρησης της τάξης, με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας του Πολίτη και την ενδυνάμωση της ασφάλειάς του».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα