Γενικά

Δεκατρείς συλλήψεις μεταξύ των οποίων και τρείς αστυνομικοί στην περιοχή του Κιλκίς

Φλέβα χρυσού “κτύπησε” η σημερινή έρευνα του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στην αστυνομική διεύθυνση του Κιλκίς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Και διότι προέκυψαν εν τέλει δύο δικογραφίες, η πρώτη για την διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, που πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήταν και το έναυσμα από πλευράς των αστυνομικών αρχών για την έρευνα, ενώ στην πορεία προέκυψε και υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Στις υποθέσεις εμπλέκονται τρία αστυνομικά στελέχη και αναμεσά τους και υψηλόβαθμο αστυνομικός που υπηρετεί στην Α.Δ. Κιλκίς ενώ συνολικώς είχαμε δεκατρείς συλλήψεις σε ιδιώτες πολίτες και μέσα στην πόλη του Κιλκίς.

Μέχρι, στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι συλληφθέντες αστυνομικοί σχετίζονται και με τις δύο υποθέσεις, ενώ άπαντες οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον των αρμοδίων ανακριτικών αρχών.

Η όλη επιχείρηση των Αδιάφθορων της Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τα κεντρικά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αθήνα όπου έχει τον συντονισμό είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν μηχανήματα ανεύρεσης χρυσού και χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη επιχείρηση ήταν υπό τον συντονισμό του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, ενώ στη Β. Ελλάδα είναι και ο διοικητής της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., υποστράτηγος Ηλίας Κοσσυβάκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα