Γενικά

«Ουδέποτε ανέκυψε πρόβλημα με τα έργα της ΔΕΗ στον «Κήπο»

«Αδειάζει» και επισήμως τους εμπνευστές της «είδησης» περί αναστολής των εργασιών του έργου υπογείωσης ηλεκτρικών δικτύων στην υπό ανάπλασιν περιοχή «Κήπου»-πάρκου η τοπική διεύθυνση του διαχειριστή ελληνικού δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ή, πιό απλά, η τοπική ΔΕΗ.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής Κιλκίς του ΔΕΔΔΗΕ (διαχειριστή ελληνικού δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας) Γεώργιος Ξανθός, συνεχίζεται απρόσκοπτα και τάχιστα, η υπογείωση των ηλεκτρικών δικτύων και ουδέποτε ανέκυψε πρόβλημα με τον υπεύθυνο εργολάβο.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«…Καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες ώστε να υπάρξει η μικρότερη δυνατή ενόχληση στους συμπολίτες μας, δεδομένου του εξαιρετικά μεγάλου όγκου του έργου που υλοποιείται σταδιακώς με κονδύλια ΕΣΠΑ, για το οποίο προβλέπονται υπογειώσεις περίπου 2.300μ. μέσης τάσης, 5.600μ. χαμηλής τάσης και κατασκευή τριών μεγάλων υποσταθμών, και αφορούν δαπάνη της τάξης των 700.000 ευρώ (μόνο για τον ΔΕΔΔΗΕ).
Προκειμένου να περιορισθούν οι ενοχλήσεις, πολλές φορές ο ΔΕΔΔΗΕ, κάνοντας υπερβάσεις, προμήθευσε περιστασιακά κατά την διάρκεια διακοπών, ευαίσθητες επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία, κρεοπωλεία κ.α., με γεννήτριες και έκανε τα πάντα ώστε να περιστέλλεται το εύρος της διακοπής.
Σημειώνεται, ότι δεν ξανάγινε στην πόλη μας παρόμοιας έκτασης και σημασίας έργο, και για τον ΔΕΔΔΗΕ αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και ηθικό χρέος απέναντι στους καταναλωτές-χρήστες του Κιλκίς η έγκαιρη και επιτυχής εκτέλεσή του.
Την ευαισθησία του, το ενδιαφέρον του, αλλά και την αποτελεσματικότητά του σε έργα κοινωνικού χαρακτήρα , ο ΔΕΔΔΗΕ την αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία, όπως για παράδειγμα και στην περίπτωση της ηλεκτροδότησης σε χρόνο ρεκόρ εν μέσω των αργιών των περασμένων Χριστουγέννων, της μεγάλης παροχής των ΤΕΙ στα σφαγεία, όπου ακυρώθηκαν κανονικές άδειες του προσωπικού και του ΔΕΔΔΗΕ και του εργολάβου της, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να διασφαλισθούν τα σχετικά κονδύλια ΕΣΠΑ για τα ΤΕΙ εντός του έτους 2013…».
Τέλος ο κ. Ξανθός «Το συμφέρον του νομού και των συμπολιτών μας , είναι πάνω από όλα και όλους μας και δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κακή πληροφόρηση ούτε για κωλυσιεργίες .»

Περισσότερα

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ([email protected]), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον […]

Δείτε ακόμα