Αθλητισμός

Οριστικώς δεύτερος ο Αίας Κιλκίς στις παγκορασίδες

«Έπεσε η αυλαία» του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΚΔ Μακεδονίας παγκορασίδων με τον Αίαντα Κιλκίς να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης στην μέχρι στιγμής σημαντικότερη διάκρισή του.
Η ομάδα του Κιλκις σημείωσε δώδεκα νίκες και υπέστη δύο ήττες, και τις δύο από τον πρωταθλητή Πιερικό Κατερίνης, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς.
Στον τελευταίο αγώνα νίκησε εκτός έδρας με 3-1 σετ τον ΓΑΣ Μελίκης

Η σύνθεση:
Λαμπριανίδου, Κ.Εμμανουηλίδου, Στ.Κώστογλου, Σ.Κώστογλου, Π.Γεωργιάδου, Δ.Γεωργιάδου, Μαρουλάσοβα, Μαχμουτάι, Σεχάι, Σιδηροπούλου, Καναρίδου, Χαλκίδου, Α.Εμμανουηλίδου.

Εγγραφές
Εν τω μεταξύ από τον σύλλογο ανακοινώθηκαν αφ’ ενός μεν η συνέχιση των προπονήσεων σε όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα και η έναρξη εγγραφών στα τμήματα ηλικιακών κατηγοριών (ηλικιών γυμνασίου) και «ακαδημίων» (ηλικιών δημοτικού).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]