Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, να κερδίσουν τη μάχη που το κόμμα του σίγουρα θα έχανε

Απάντηση στη Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά το νοσοκομείο Κιλκίς δίνει η ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας στην οποία αναφέρει τα εξής:

“O ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να δείξει αυτές τις μέρες ότι πρώτο καθήκον του είναι η προστασία της υγείας των Κιλκισιωτών και η ενότητα του Νομού ενάντια στον κοινό εχθρό.

Αντ’ αυτού, για λόγους μικροκομματικής σκοπιμότητας και εκμετάλλευσης, επιλέγει να διαστρεβλώσει συνειδητά την πραγματικότητα και να υπονομεύσει την προσπάθεια ολόκληρης της κοινωνίας να βγει από την περιπέτεια της πανδημίας όσο το δυνατόν πιο αλώβητη.

Ανακοινώσεις με ποιητικούς τίτλους και ψεύτικα στοιχεία είναι όντως μια δημιουργική άσκηση. Όμως δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από ανθρώπους και κόμματα των οποίων οι βουλευτές διαφημίζουν περήφανα ότι βρέθηκαν σε φιλικά σπίτια εν μέσω λοκνταουν, που μας λένε δηλαδή ξεκάθαρα ότι «ναι, βάζουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και αδιαφορούμε για όλους εσάς που με θυσίες τηρείτε τα μέτρα».

Αυτό που συστήνουμε στους κομματάρχες του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μελετήσουν λίγο καλύτερα τα στοιχεία και είμαστε σίγουροι ότι θα πειστούν για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης στη διαχείρηση της δυσκολότερης υγειονομικής κρίσης που γνώρισε ο πλανήτης τα τελευταία 60 χρόνια. Και έτσι ίσως πάρουν και μαθήματα διαχείρισης κρίσεων…

Προς το παρον όμως, ας μας απαντήσουν γιατί ενώ τα χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ ήταν διαθέσιμα από το 2014, δεν αξιώθηκαν επί πέντε χρόνια να τα αξιοποιήσουν στο ελάχιστο ώστε ο Νομός να είναι προετοιμασμένος για τη σημερινή συγκυρία;

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, η ανικανότητα καταλήγει πολλές φορές καταστροφική. Και αφού, ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν σας επέλεξε να διαχειριστείτε αυτή την κρίση, τουλάχιστον σιωπήστε και αφήστε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν τη δουλειά τους και να κερδίσουν τη μάχη που εσείς έχετε αποδείξει ότι θα χάνατε.

Κάποια στιγμή, θα απολογηθείτε, άλλωστε, στο λαό του Κιλκίς για την ανεύθυνη αντιπολίτευσης σας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα