Αθλητισμός

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ στο πλευρό όλων των αθλητικών σωματείων

Από την διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της ΝΔ ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Σε συνέχεια των συναντήσεων με αθλητικούς συλλόγους, στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας του τομέα αθλητισμού της κομματικής οργάνωσης της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2021 ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Μ.Παπαδόπουλος, ο γραμματέας Ν.Τοπαλίδης και η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού Γ.Τριανταφυλλίδου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του αθλητικού σωματείου ΧΩ.Μ.Α.(Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός) Αν.Αβραμίδη και Αθ.Καριοφύλλη, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν γιά θέματα, που αφορούν στην πορεία του συλλόγου αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δραστήριος σύλλογος τους.

Το σωματείο ΧΩ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 2015, έχει να επιδείξει πολλούς επιτυχημένους αγώνες και δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού και κορυφαίο στόχο την διεξαγωγή στον τόπο μας ενός πανελληνίου πρωταθλήματος «ντράγξτερ», στην περιοχή του δήμου Κιλκίς, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διεξαγωγής από την ομοσπονδία.

Εκ μέρους της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ εκφράσθηκε προς τους διοικούντες του ΧΩ.Μ.Α. η στήριξη και η αρωγή σε ό,τι είναι εφικτό για κάθε σχεδιασμό του συλλόγου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πόσω μάλλον για την πραγματοποίηση στο νομό μας ενός μεγάλου αγώνα πανελληνίου επιπέδου, το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης και θα αναδείξει και θα προβάλει το Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα