Πολιτική

ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ/ΝΔ: “Εποικοδομητική η επίσκεψη του υφυπουργού Κ.Σκρέκα”

Aκρως εποικοδομητική υπήρξε η επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στο νομό μας ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Τρικάλων Κωνσταντίνος Σκρέκας συνοδεία του συντοπίτη μας υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε την ευκαιρία να δει και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι από κοντά έργα που αφορούν την άρδευση και την κατασκευή φραγμάτων τα οποία θα βοηθήσουν τους αγρότες-κτηνοτρόφους του νομού Κιλκίς για την αύξηση της παραγωγής τους και την περαιτέρω ανάπτυξη.

O κ. Σκρέκας από το πρωί της Πέμπτης περιόδευσε σε ολόκληρο το νομό από την περιοχή της Γουμένισσας, στον χώρο της Αρτζάν Αματόβου (περιοχή Σελιμλή), στην υδατοδεξαμένη στο Σ.Σ. Μουριών και καταλήγοντας στην περιοχή Μεταξοχωρίου (Δ.Ε.Κρουσσών).

Είχε πληρέστατη ενημέρωση από τους τοπικούς άρχοντες του νομού μας αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Α.Βεργίδη και του δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας Δ.Κυριακίδη και Κ.Σιωνίδη αντίστοιχα (στα γραφεία της Π.Ε. Κιλκίς) ενώ κλείνοντας την περιοδεία του στο Κιλκίς έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς όπου νωρίτερα συνομίλησε με τοπικά κομματικά στελέχη.

Ο εκ Τρικάλων Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει όλα όσα διαπίστωσε και στις αρχές του νέου έτους θα μιλήσει ολοκληρωμένα για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν δίνοντας λεπτομερή στοιχεία καθώς και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.