Γενικά

Η “Daily Mail” μας προβάλλει ως προορισμό ιστορικού προσκυνηματικού τουρισμού

Ως προορισμό ιστορικού προσκυνηματικού τουρισμού προβάλλει τον νομό Κιλκίς η βρετανική εφημερίδα Daily Mail για το έτος 2018.

DAILY MAILl

Η μεγάλης κυκλοφορίας ιστορική εφημερίδα περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή ως ένα από τους δέκα προτιμότερους προορισμούς παγκοσμίως, για το τρέχον επετειακό έτος, οπότε και συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το δημοσίευμα της 25ης Φεβρουαρίου 2018 της εφημερίδας, έρχεται ως συνέχεια της περυσινής επίσκεψης στην περιοχή του προέδρου της βρετανικής ομοσπονδίας τουριστικών πρακτόρων κ. Noel Josephides.

DAILY MAILl

Ο σημαντικός ταξιδιωτικός παράγων ξεναγήθηκε στον νομό Κιλκίς από τους υπεύθυνους υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφερειακής ενότητας στα σημεία των ιστορικών πολεμικών αναμετρήσεων του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, καθώς και στους τόπους των λαμπρών μνημείων (Διασυμμαχικό μνημείο Πολυκάστρου, μνημείο Δοϊράνης, μουσείο μαχών Σκρά, και Κιλκίς, στρατιωτικά κοιμητήρια Κρηστώνης, Δοϊράνης, Πολυκάστρου κλπ).

Οι επετειακές εκδηλώσεις για την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς έχουν προγραμματιστεί για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]