Πολιτισμός

Christmas Countdown στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Με σειρά Χριστουγεννιάτικων βραδιών ανάγνωσης παιδικών βιβλίων

Οι χριστουγεννιάτικες βραδιές ανάγνωσης στο μικρό μας βιβλιοπωλείο αγαπήθηκαν τόσο πολύ από όλους εσάς και φέτος τα Χριστούγεννα επιστρέφουν γεμάτες εκπλήξεις!

Το γνωστό σε όλους πια #Bookclub μας εγκαινιάζει την Χριστουγεννιάτικη σεζόν με Christmas Countdown για όλους εμάς τους λάτρεις των Χριστουγέννων, με μία σειρά βραδιών ανάγνωσης παιδικών βιβλίων, μετρώνταςαντίστροφα για την ομορφότερη εποχή του χρόνου.

Οι συναντήσεις του #Bookclub μας θα λαμβάνουν χώρα στον μικρό μας παραμυθόκοσμο, 21ης Ιουνίου 201, με εναρκτήρια εκδήλωση την Κυριακή 26.11.23 στις 5μ.μ. διαβάζοντας το παραμύθι «Το παιδί των Χριστουγέννων» από τις εκδόσεις Μικρή Σελήνη, ζωγραφίζοντας τα πρόσωπά μας και κάνοντας τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές.

Συνεχίζουμε την Κυριακή 3.12.23 στις 5μ.μ με «Τα Αρκουδάκια Μπέρπις» από τις εκδόσεις Διόπτρα, την Κυριακή 10.12.23 στις 5μ.μ με την «Μία Μαγική Νύχτα» από τις εκδόσεις Διόπτρα, την Κυριακή 17.12.23 στις 5μ.μ με «Τα πιο τελεία Χριστούγεννα» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, και κλείνουμε τον κύκλο των συναντήσεων μας  το Σάββατο 30.12.23 στις 5μ.μ με «Το μικρό κόκκινο Έλκηθρο» από τις εκδόσεις Άγκυρα.

Χάρη στην μεγάλη δική σας ανταπόκριση, δυστυχώς οι θέσεις έχουν κλείσει. Ωστόσο, όποιο παιδάκι θέλει, και δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να μπει σε λίστα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις ή αλλαγές εκδηλώνοντας ενδιαφέρον είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας το μαξιλαράκι σας!

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Έφιππη Νέα Δημοκρατία

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2023 είχα γράψει για τον μεγάλο κίνδυνο του Μητσοτάκη να μετατραπεί από μία σχετικά ικανοποιητική […]