Κοινωνία

Ένα ξεχωριστό βιωματικό σεμινάριο σε έναν μαγευτικό χώρο

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 28 και 29.6.14, το βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσίας «Επειδή σ’ αγαπώ…», στο μαγευτικό χώρο του ξενοδοχείου «Κρούσια», με συντονίστρια την ψυχολόγο M.Sc. Έλλη Φρεγγίδου.
Επρόκειτο για μια ομάδα ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών, οι οποίοι συμμετέσχαν στην διερεύνηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν την αγάπη. Μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων, με την καθοδήγηση της ψυχολόγου, οι συμμετασχόντες κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά τους, να ορίσουν την αγάπη όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, να διερευνήσουν τις σχέσεις τους με τους ’’σημαντικούς άλλους’’ της ζωής τους, καθώς και να αναγνωρίσουν ως ένα βαθμό τα όρια της αγάπης. Mοιράστηκαν σκέψεις και βιώματα της ζωής τους και αντάλλαξαν ιδέες και συναισθήματα.
– Η επιλογή του τόπου διεξαγωγής αυτής της συνάντησης, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η πλούσια φύση, τα βουνά, η ζεστή φιλοξενία και ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου, κατέστησαν ένα μέρος ιδανικό για προσωπική γαλήνη και ηρεμία, στοιχεία που ευνόησαν ιδιαίτερα το περιεχόμενο και το ύφος του σεμιναρίου.
Παράλληλα, η πολύτιμη συμμετοχή ορισμένων επιχειρήσεων και καταστημάτων του Κιλκίς, σε μια προσπάθεια προώθησης προϊόντων της τοπικής κοινωνίας, αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στην επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου και γέμισε με ενθουσιασμό όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος της κίνησης αυτής, ήταν η διαφήμιση των καταστημάτων του Κιλκίς και η προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Ευχαριστήριο

Η συντονίστρια ψυχολόγος M.Sc. Έλλη Φρεγγίδου καθώς και τα μέλη του βιωματικού σεμιναρίου αυτογνωσίας ευχαριστούν θερμά όλους τους χορηγούς για την τόσο ξεχωριστή εμπλοκή τους στην προσπάθεια αυτή. Συγκεκριμένα, οι χορηγοί ήταν Bonjour Café- Βασίλης Βασιλειάδης, «Πιστοφίδης» παραδοσιακά τρόφιμα, μπαχαρικά, βιολογικά, «Φαίδων ΑΕ» βιομηχανία ζαχαροπλαστικής, Κτήμα Τάτσης οινοποιείο, «Αλχημιστής» Σταύρος Γιαβασίδης, «Coffee & spices», «Φάρμα Κουκάκη» ΑΕ, «Cocoon» κέντρο αισθητικής, κομμωτήριο Ανατολή Χαραβοπούλου, Γεώργιος Τσαχουρίδης και Σια ΟΕ αρτοποιεία, φούρνοι, «Σύμμετρο» βιβλιοπωλείο Μαρία Συγγουρίδου, «Τραταμέντο» εστιατόριο, «Sisters» ζαχαροπλαστείο, «Μπουκέτο Μπαλόνια», «Σελίδα 111» βιβλιοπωλείο Χριστίνα Ναλμπάντη, «SANTOS CAFÉ» καφεκοπτείο (Πελαγία Αντάβαλη), «Επαγγελματικός οδηγός Κιλκίς», αρτοποιείο «Ο Γιώργος» Γεώργιος Μπεζανίδης, κέντρο ξένων γλωσσών Ντιάνα Στανισλάο-Γκαρθία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα