Κοινωνία

«Καφέ – Στρέττο»… ετών 20, και… έπεται συνέχεια!

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2000 – Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Είκοσι χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας συμπλήρωσε το… «θεσμικό» πλέον «Καφέ – Στρέττο» («Café – Stretto”) του Κιλκίς, εκεί στο κατηφορικό σημείο της Λέκκα, λίγο πριν την διασταύρωση με την κεντρική 21ης Ιουνίου, δίπλα στο εντευκτήριο των «Αργοναυτών».

Φαίνεται, όμως, ότι η ιδιοκτήτριά του, η καλή μας η Βίκη, που κατάφερε να το αναγάγει σε ένα από τα ελκυστικά «στέκια» του Κιλκίς, δεν τα «πάει» και τόσο καλά με την μνήμη… επετείων, παρ’ όλο που τα «πηγαίνει» άριστα με… την Ιστορία και την ιστορική μνήμη!

Αυτό το … «μικρό κενό» ανέλαβαν να καλύψουν αγαπημένα πρόσωπά της, φίλοι της και τα στελέχη του εξαίρετου προσωπικού της, που την «άφησαν… σύξυλη από έκπληξη, διοργανώνοντας μία σύντομη αλλά περιεκτική γιορτούλα ανήμερα ακριβώς της επετείου των είκοσι χρόνων της λειτουργίας του καταστήματος, την Παρασκευή 18-9-20, με διάκοσμο που… «μιλούσε» από μόνος τουκαι την ανάλογη ατμόσφαιρα.

Φυσικά η ευχάριστη αυτή έκπληξη «μίλησε» και στην καρδιά της Βίκης αλλά και στην σκέψη των ουκ ολίγων φίλων και θαμώνων του «Καφέ – Στρέττο», οι οποίοι ευχήθηκαν εκείνη την ημέρα και εύχονται καθημερινώς στην ιδιοκτήτριά του να… «τα εκατοστήσει» (και… όχι μόνο).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα