Αθλητισμός

Πρεμίερα στην Basket league για τον Κιλκισιώτη αστυνομικό Π.Ελευθεριάδη

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς Πλούταρχος Ελευθεριάδης ορίσθηκε στο παιχνίδι KK «Κουμάνοβο 2009» – ΚΚ «Τεόντο», στο πλαίσιο της «Βαλκανικής Λήγκας» («Balkan League»).

Ο αγώνας διεξήχη το απόγευμα της Τετάρτης 9.12.20 στο Κουμάνοβο της Σερβίας, με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα από το Μαυροβούνιο.

Στα θετικά του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς ήταν και ο ορισμός του Παντελή Ελευθεριάδη, γενικού γραμματέα, της ομοσπονδίας διαιτητών από την θέση του κομισσάριου στον αγώνα για την Stoiximan Basket League μεταξύ του ΠΑΟΚκαι της Λάρισας (διαιτητές οι Σχινάς, Μπήτης και Ν.Τζιοπάνος).

Μετά τον ορισμό εκτός συνόρων, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης νομού Κιλκίς Πλούταρχος Ελευθεριάδης ορίστηκε στον αγώνα ΑΕΚ-Άρεως (Κυριακή 20.12.20).

Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του συνδέσμου Κιλκίς, που μέλος του θα διευθύνει αγώνας της ανώτερης εθνικής κατηγορίας («μπάσκετ ληγκ»).

«Δικαίωση»
Γιά τον ορισμό του Πλούταρχου Ελευθεριάδη σε αγώνα της ανώτερης εθνικής κατηγορίας ο Κιλκισιώτης σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κώστας Παπανικολάου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα ειλικρινώς να επωφεληθώ του πλεονεκτήματος, που αποκτώ με τον ορισμό του διαιτητή καλαθοσφαίρισης και προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Κιλκίς Πλούταρχου Ελευθεριάδη στον αγώνα ΑΕΚ-Άρεως.

Τον συγχαίρω, αφού ο ορισμός αυτός αποτελεί μια δικαίωση της μακροχρόνιας προσπάθειάς του στην καθιέρωση του διαιτητή της ελληνικής επικράτειας, μέσα από την μακροχρόνια αναπτυξιακή πολιτική της ομοσπονδίας, και ειδικότερα όταν συμβαίνει γιά πρώτη φορά στο Κιλκίς».

Η κοινότητα Αξιούπολης συγχαίρει
Για τον ίδιο λόγο η τοπική κοινότητα Αξιούπολης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της τοπικής κοινότητας Αξιούπολης εύχονται καλή αρχή και πολλά συγχαρητήρια στον Αξιουπολίτη διαιτητή και δημοτικό σύμβουλο Πλούταρχο Ελευθεριάδη, γιά τον ορισμό του ως διαιτητή στην «Μπάσκετ Ληγκ».

Το γεγονός, ότι ανάμεσα στους κορυφαίους διαιτητές της Ελλάδος βρίσκεται ένας δικός μας Αξιουπολίτης, μας κάνει πολύ υπερήφανους.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Κυριακάτικο αγώνα και γρήγορα να σε δούμε και διεθνή»-

Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Γκουντενούδη

Ο συνδυασμός «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» κι εγώ προσωπικά ως επικεφαλής του, συγχαίρουμε τον πρώτο Kιλκισιώτη διαιτητή καλαθοσφαίρισης στην ιστορία του νομού που ορίσθηκε να διευθύνει αγώνα Basket league, όπως βέβαια και Balkan League.

H διάκριση αυτή για τον Πλούταρχο Ελευθεριάδη αποτελεί τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την τοπική κοινωνία της Παιονίας και τον νομό Κιλκίς, καθώς έρχεται ως επισφράγισμα για την επιτυχημένη του πορεία και σε έναν ακόμη τομέα πέρα από την τοπική αυτοδιοίκηση, τον αθλητισμό.

Πλούταρχε, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία από δω και πέρα, και εις ανώτερα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα