Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αυτά που… δεν κρύβονται

“Έχω τρία εγγόνια, και σ’ αυτόν τον χώρο δεν τα “βγάζω βόλτα” με καμμία δύναμη, διότι φοβάμαι μην τα συμβεί κανένα ατύχημα”, είπε ο επικεφαλής των δασικών υπηρεσιών Κιλκίς Θέμης Πολιτίδης “εις ευήκοον ους” του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, ενώπιον του υφυπουργού περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά, κατά την διάρκεια της εδώ επίσκεψης του τελευταίου.

Και όταν ο κυβερνητικός αξιωματούχος εξέφρασε την απορία του γιά τα λεγόμενα του Πολιτίδη, ο Βεργίδης έσπευσε να εξηγήσει:

“Ξέρετε, κύριε υφυπουργέ, εδώ στην “καρδιά” του Κιλκίς έχουμε έναν… “Τσιμεντόκηπο”!

Μάλιστα, ο Ανδρέας έδωσε την εντύπωση, ότι… δεν το ‘χε και πολύ να πει και το “κάτι παραπάνω”, όπως, γιά παράδειγμα, το “διατί να το κρύψωμεν άλλωστε”!

Τουλάχιστον αυτός… δεν στρουθοκαμηλίζει, όπως πεισμόνως επιμένει η διοίκηση του δήμου Κιλκίς, “κρύβοντας”, με τον νου της, κάτι που… δεν κρύβεται!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις αντιδράσεις του υφυπουργού περιβάλλοντος στις εξηγήσεις του αντιπεριφερειάρχη.

Περισσότερα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]

Δείτε ακόμα