Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αξιοποιήστε την αδελφοποίηση

Με αφορμή τα όσα εγράφησαν γιά τον δήμο των Χανίων και το πώς αξιοποιεί πολιτιστικές δράσεις γιά τουριστικούς λόγους, θα επιθυμούσαμε να θυμίσουμε στους ιθύνοντες του δήμου Παιονίας, ότι μία από τις εξέχουσες «προίκες» του νέου «Καλλικρατικού» δήμου από τον πρώην «καποδιστριακό» Αξιούπολης είναι η αδελφοποίηση με τον κρητικό δήμο.

Και το θυμίζουμε, διότι και στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στο πόσο μπορεί να ωφεληθεί ο δήμος Παιονίας σε σειρά από τομείς, όπου ο ισχυρότατος δήμος Χανίων πραγματικά πρωτοπορεί.

Οπως γιά παράδειγμα στον τομέα της οργάνωσης δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης, και αποχέτευσης όπου η προσφορά τεχνογνωσίας μπορεί να αποδειχθεί πραγματικό «χρυσάφι» γιά την «χωλαίνουσα» ΔΕΥΑ Παιονίας.

Ελπίζουμε, ότι ετούτη την φορά η προτροπή μας δεν θα πάει χαμένη και θα βρεθεί τρόπος, αυτή η αδελφοποίηση να μην καταστεί κενό γράμμα.

Αλλωστε στην σύνθεση του νυν δημοτικού συμβουλίου Παιονίας μετέχει ως επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας η Σόνια Συμεωνίδου, που γνωρίζει καλά τα του δήμου Χανίων, καθώς επί θητείας της ως δημάρχου Αξιούπολης είχαν πραγματοποιηθεί οι διαδικασίες της αδελφοποίησης.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]