Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών στο Πολύκαστρο

Με μεγάλη επιτυχία το δίκτυο σχολών Ατρόμητου σε συνεργασία με την Α.Ε.Πολυκάστρου πραγματοποίησε αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών το Σάββατο 6.5.17 και την Κυριακή 7.5.17 στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από εκατό νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι απο το 1999 εως 2004 από Βόρεια Ελλαδα, θράκη και Στερεά Ελλάδα, πραγματοποίησαν μια σειρά προπονήσεων και μπήκαν στο “μικροσκόπιο” των υπεύθυνων της ΠΑΕ Ατρομήτου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ηλικιακά γκρουπ και γυμνάστηκαν το διήμερο υπό τις οδηγίες των τεχνικών της ακαδημίας του Ατρομήτου, που τους αξιολόγησαν προκειμένου να δουν αν υπάρχουν νεαροί που μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών της Αθηναϊκής ΠΑΕ.

Το επίπεδο των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών αλλά και της οργάνωσης ήταν ιδιαίτερα υψηλό με αποτέλεσμα το διήμερο να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η αξιολόγηση έγινε από τον υπεύθυνο του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και τους προπονητές Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρη Ρίζο.

Την αξιολόγηση των τερματοφυλάκων έκανε ο Τάσος Μπαμπανιώτης.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ε. Πολυκάστρου θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά και γονείς που προσήλθαν από τόσο μακριά για τα δοκιμαστικά και για την άψογη συνεργασία τους με την Ακαδημία μας.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα