Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

“Τρόμαξαν οι ηθικοί αυτουργοί της υποχρεωτικότητας”

Μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κιλκίς σχετικά με την συνταγματικότητα για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, απορρίπτοντας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Παιονίας, ο γενικός γραμματέας του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς Αχιλλέας Καλεμκερίδης πήρε θέση με προσωπική ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook.

Στην αναρτησή του ο γενικός γραμματέας του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς αναφέρει τα εξής:

“Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, υγειονομικοί και προνοιακοί, σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 και ώρα 08:52 π.μ., δημοσιεύθηκε όλως τυχαίως σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα και αναδημοσιεύθηκε πανελλαδικά άρθρο με τίτλο:

«Το Δικαστήριο του Κιλκίς έκρινε Συνταγματικό το νόμο για την Υποχρεωτικότητα των Εμβολίων..💉».

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι το Δικαστήριο έγινε την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021, η απόφαση ανακοινώθηκε την Τρίτη και όλως τυχαίως δημοσιεύτηκε σήμερα! Τυχαίο, Δεν νομίζω!

Τρόμαξαν οι ηθικοί αυτουργοί της Υποχρεωτικότητας από την χθεσινή μεγαλειώδη πορεία στην πόλη μας και παίζουν τα ρέστα τους!

Υπομονή, όλα θα αποκαλυφθούν λίαν συντόμως!

Ψυχραιμία! Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια είναι: τα Διοικητικά Πρωτοδικεία, τα Διοικητικά Εφετεία, ενώ το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας”.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του υφυπουργού Κώστα Γκιουλέκα στον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Παραιτήσεων το ανάγνωσμα

Παραιτήσεις είχαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και εντός των τοιχών του νομού μας με τους κ.κ. Χ. Σπίγκου και Σοφία Ψάρρα […]

Φωτοσχόλιο

Μετά την επίθεση της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωής Κωνσταντοπούλου στον αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Γιώργο Γεωργαντά.

Δείτε ακόμα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ

Έγκριση υπομνήματος των προέδρων και εκπροσώπων των δημοτικών κοινοτήτων Αναβρυτού, Αντιγόνειας, Ελληνικού, Κεντρικού, Κοιλαδίου, Μελάνθιου, Μουριών και Μυριοφύτου περί οριστικής […]