Το απόγευμα ο αγώνας του ΓΑΣΚ με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Αθλητισμός /

Διεξάγονται σήμερα οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας, που είχαν αναβληθεί το περασμένο Σάββατο σε ένδειξη πένθους γιά τον θάνατο οπαδού της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς, που δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε «πέσει» θύμα «άγριου» ξυλοδαρμού σε γήπεδο.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αντίστοιχη του Ποσειδώνος Λουτρακίου, ενώ θα μεταβεί στο Λουτράκι αυθημερόν.
Η τεχνική ηγεσία έχει στην δικάθεσή της όλους τους παίκτες, μετά και την αποθεραπεία του Γρηγοριάδη από τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Ο αγώνας του κλειστού γυμναστηρίου Λουτρακίου θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Υποψήφιος γιά το ΔΣ της ΟΧΕ ο Κ.Βιολιτζής

ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΣΚ

Αρχαιρεσίες γιά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διενεργηθούν στην ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ).
Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 12.10.14, στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου Μίκρας Θεσσαλονίκης, με ώρα έναρξης 11 το πρωί.
Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα υποψήφια τακτικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου συγκαταλέγεται το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Βιολιτζής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]