Αθλητισμός

Ο κατακτήριος αγώνας του ΓΑΣΚ με την ΧΑΝΘ

Στην «μάχη» παραμονής στην α1 εθνική κατηγορία χειροσφαίρου «ρίχνεται» αύριο ο ΓΑΣ Κιλκίς, δίνοντας με μειονέκτημα έδρας τον πρώτο από τους κατακτήριους αγώνες του με την ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.
Αν και σε όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος παρουσίασε από ευπρεπή μέχρι πολύ αξιόλογη «εικόνα» και ήταν ανταγωνιστική, η ομάδα του Κιλκίς δεν άντεξε μέχρι τέλους στην πίεση των διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων, που ενίοτε συνδυάζονταν και με προβλήματα σύνθεσης εξ αιτίας τραυματισμών καθώς και σχετικά με κατατρεγμό από την διαιτησία, με επακόλουθο να υποχρεώνεται τώρα να δώσει την «μάχη» επιβίωσης στο «πεδίο» της ψυχοφθόρου διαδικασίας των κατατακτηρίων αγώνων.

Κατά το διάστημα από την λήξη της κανονικής περιόδου έω σήμερα ο ΓΑΣΚ ακολούθησε πρόγραμμα μικρής προετοιμασίας, γιά ανασυγκρότηση δυνάμεων και διατήρηση της απόδοσης σε ανταγωνιστικά επίπεδα και στις τάξεις του οι πάντες δηλώνουν ετοιμότητα εν όψει της «σκληρής» δοκιμασίας.
Εκείνο, το οποίο απαιτεί η περίσταση είναι να σταθεί στο πλευρό του ο φίλαθλος κόσμος του, ενισχύοντάς τον με κάθε τρόπο κατά την εν λόγω δοκιμασία, αρχής γενομένης από την αυριανή πρώτη αναμέτρηση του κλειστού γυμναστηρίου της ΧΑΝΘ, που θα αποτελέσει εν μέρει και «βαρόμετρο», όσον αφορά στην εξέλιξη και έκβαση της «μάχης».

Το ευτύχημα είναι ότι ο προπονητής και καθοδηγητής Γιάννης Λαζαρίδης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, άρα και αυξημένες δυνατότητες όσον αφορά στην αγωνιστική τακτική και στον ρυθμό της ομάδας.
Η αυριανή συνάντηση του κλειστού γυμναστηρίου της ΧΑΝΘ θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα, ενώ η επαναληπτική έχει προγραμματισθεί γιά την Τετάρτη 15.4.15, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς.
Σε περίπτωση, που χρειασθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας, αυτός θα διεξαχθεί το Σάββατο 18.4.15 στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]