Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αυτόκλητος … “συνήγορος”!

Από το σωματείο πωλητών λαΪκών αγορών νομού Κιλκίς λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

“Σε απάντηση του άρθρου σας σχετικά με τις δημοτικές τουαλέτες του δήμου Κιλκίς, σας γνωστοποιούμε ότι λειτουργούν κάθε Σάββατο γιά την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού όσο και των μελών μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι εδώ και έξι μήνες λειτουργούν άψογα και με εφαρμογή όλων των μέτρων ασφαλείας υγιεινής για τον COVID-19, όλα τα προαναφερόμενα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Αικατερίνη Ζιούτα και τον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Μπαλάσκα με το σωματείο μας.

Ο,τιδήποτε άλλο είναι ανακρίβειες της εφημερίδα σας.

Την επόμενη φορά να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα άρθρα και τις φωτογραφίες σας”.

Σημειώσεις της σύνταξης:

− Με το συγκεκριμένο σχόλιο, και όχι “άρθρο”, ο “Μαχητής” έθεσε ένα ζήτημα,γιά το οποίο αρμόδια να απαντήσει είναι η διοίκηση του δήμου Κιλκίς, και όχι ο οποιοσδήποτε …αυτόκλητος “συνήγορος”, είτε φυσικό είτε νομικό πρόσωπο, άρα τουλάχιστον ατυχής κάθε “ανέξοδη συμβουλή” σχετικώς με την διαχείριση του όποιου θέματος από την εφημερίδα.

− Επί της ουσίας, τα στοιχεία, τόσο τα προφορικά (μαρτυρίες) όσο και τα φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά από καταστήματα της γύρω περιοχής, επί των οποίων στηρίχθηκε το εν λόγω σχόλιο (και όχι άρθρο), είναι έγκυρα, αδιάσειστα και ακριβή, άρα τα τεθέντα ερωτήματα παραμένουν και εξακολουθούν να αναμένουν απαντήσεις ΑΡΜΟΔΙΩΣ.

Περισσότερα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]

Υποψήφιος δήμαρχος

Με το που τελειώνουν οι βουλευτικές εκλογές, αρχίζουν οι «ζυμώσεις» για τις δημοτικές και τις περιφερειακές, που ακολουθούν. Τι «αρχίζουν», […]

Δείτε ακόμα