Αθλητισμός

«Έπεσε» η «αυλαία» περιόδου γιά τις «ακαδημίες» του Αίαντος

Διεξήχθη την Δευτέρα 16.6.14 στο δημοτικό στάδιο η τελευταία προπόνηση της φετινής αθλητικής περιόδου γιά τις ακαδημίες του Αίαντος Κιλκίς. Η διοίκηση του συλλόγου διοργάνωσε μία πραγματική γιορτή γιά τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.
Ετσι διεξήχθησαν αγώνες μικρών παιδιών, όπου δεκάδες παιδιών του του συλλόγου χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν σε διάφορους «σταθμούς» που στήθηκαν σε όλο το γήπεδο, εκτελώντας άλματα, ρίψεις, υπερπηδώντας εμπόδια και κάνοντας ισορροπία. Με αυτόν τον τρόπο πέρα από την ίδια την άσκηση του σώματος τα παιδιά ένιωσαν την χαρά του παιχνιδιού, της συνεργασίας και της φιλίας υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής-προπονητών κλασικού αθλητισμού που έχει στο δυναμικό του ο Αίας. Στο Κιλκίς για να λάβουν μέρος στην όμορφη αυτή διοργάνωση βρέθηκαν και μέλη της «ακαδημίας» του συλλόγου στίβου της Γουμένισσας με επικεφαλής τον προπονητή Νέστορα Βαλκάνη. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης «έπαιξαν» ζωντανή μουσική ο Ηλίας Μωσαΐδης και ο Αιμίλιος Μωσαΐδης που διασκέδασαν τα παιδιά, τους γονείς τους αλλά και όσους βρέθηκαν στο στάδιο για να αθληθούν ενώ μετά τους αγώνες μοιράστηκαν στα παιδιά χυμοί και παγωτά πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ομαδικών βαθμολογιών.
«Η διοίκηση και οι προπονητές του Α.Σ. Αίαντος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο επιστημονικό επιτελείο της ομάδας, τα παιδιά για την όμορφη χρονιά που πέρασε και να δώσουν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με πολλές δράσεις και πάντα με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο έργο τους», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα